fbpx

Læs mere om

ENERGIMÆRKNING

Vores korte leveringstider sikrer, at du kommer hurtigt videre.

FÅ ET OVERBLIK OVER BOLIGENS ENERGIFORBRUG

Et energimærke er en rapport, der giver dig et overblik over en boligs energiforbrug samt hvilke forandringer, der kan foretages i boligen for at forbedre energimærket.

For at vurdere en boligs energimærke måler vi boligen op og undersøger boligens isolering, døre og vinduer. Herudfra kan vi beregne boligen energiforbrug, og det giver en kommende køber et godt overblik over, hvad energiforbruget i den pågældende bolig er, inden der foretages et køb.

Det er lovpligtigt, at der forelægger et gyldigt energimærke på en bolig før, der kan foretages et salg. Et energimærke er gyldigt i 10 år. Hvis du bygger om eller foretager ændringer i boligen, der påvirker energiforbruget, skal der dog beregnes et nyt energimærke.

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Skala for energimærker i Danmark

Når vi beregner en boligs energimærke, sker det ud fra en fastlagt skala, der går fra A-2020 til G. Skalaen kan ses nedenfor.

I skalaen indgår tre typer af A-mærkning. Hvis din bolig for eksempel får energimærket A-2015, betyder det, at din boligs energiforbrug lever op til de krav, der er gældende i Bygningsreglementet fra 2015.

Gør brug af energimærket

Et energimærke kan med fordel bruges til at undersøge, hvor man bedst muligt kan foretage ændringer, der kan forbedre boligens energiforbrug og energimærke. Rapporten giver mange brugbare oplysninger som blandt andet mængden af isolering. Alle disse oplysninger kan bruges til at sætte ind de rigtige steder for at skabe de største energibesparelser i boligen.

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål