fbpx

Bestil et

ENERGIMÆRKE

Få udarbejdet energimærke med kort leveringstid og til en god pris

FÅ udarbejdet et energimærke på jeres hus

Få udarbejdet et energimærke af byggesagkyndig og energikonsulent med mere end 30 års erfaring fra byggebranchen.

Vi kan i mange tilfælde udføre eftersynet hos dig inden for få dage og du modtager typisk rapporterne samme dag eller inden for 48 timer.

Vores priser er konkurrencedygtige og du kan bestille både tilstandsrapport, energimærke og el-rapport fra kun 7.495,-
Brug formularen og få tilsendt et tilbud på energimærke i dag.

For at vurdere en boligs energimærke måler vi boligen op og undersøger boligens isolering, døre og vinduer. Herudfra kan vi beregne boligen energiforbrug, og det giver en kommende køber et godt overblik over, hvad energiforbruget i den pågældende bolig er, inden der foretages et køb.
Det er lovpligtigt, at der forelægger et gyldigt energimærke på en bolig før, der kan foretages et salg. Et energimærke er gyldigt i 10 år. Hvis du bygger om eller foretager ændringer i boligen, der påvirker energiforbruget, skal der dog beregnes et nyt energimærke.

Se også Energistyrelsens hjemmeside: Forbruger | Energistyrelsen (sparenergi.dk)

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Skala for energimærker i Danmark

Når vi beregner en boligs energimærke, sker det ud fra en fastlagt skala, der går fra A-2020 til G. Skalaen kan ses nedenfor.

I skalaen indgår tre typer af A-mærkning. Hvis din bolig for eksempel får energimærket A-2015, betyder det, at din boligs energiforbrug lever op til de krav, der er gældende i Bygningsreglementet fra 2015.

Gør brug af energimærket

Et energimærke kan med fordel bruges til at undersøge, hvor man bedst muligt kan foretage ændringer, der kan forbedre boligens energiforbrug og energimærke. Rapporten giver mange brugbare oplysninger som blandt andet mængden af isolering. Alle disse oplysninger kan bruges til at sætte ind de rigtige steder for at skabe de største energibesparelser i boligen.

FAQ Energimærkning

Hvilke energimærker findes der?
– De forskellige energimærker siger noget om, hvor energieffektiv en bygning eller bolig er. Skalaen går fra A til G, hvor A er det bedste, og G er det dårligste.

Hvor længe er et energimærke gyldigt?
Et energimærke er gyldigt i 10 år. Sælges en bygning eller bolig flere gange inden for et årti, behøver der altså ikke blive foretaget en ny vurdering. Energimærket mister dog gyldigheden, hvis der foretages større ændringer på bygningen, som har markant indflydelse på energiforbruget.

Hvad betyder forskellige energimærker?
– De forskellige energimærker siger noget om, hvor energieffektiv en bygning eller bolig er. Skalaen går fra A til G, hvor A er det bedste, og G er det dårligste. Du bør altid gå efter en bolig med energimærkning A, B eller C.

Hvilke bygninger skal have et energimærke?
– Parcelhuse over 60 m². Bygninger med ejerlejligheder. Bygninger med andelsboliger. Bygninger med lejeboliger, etagejendomme, erhvervsejendomme mv.

Hvem skal lave energimærket?
– Ansvaret for at udarbejde et energimærke på et hus ligger hos sælgeren af boligen og hvis ikke energimærket er udarbejdet ved køb af bolig, er du som køber i din fulde ret til, at bede sælger om at få dette gjort. Herefter skal sælger sørge for, at dette bliver gjort og at du modtager energimærket.

Hvilket energimærke har jeg?
– Du kan finde dit energimærke på www.boligejer.dk

Hvorfor er et energimærke vigtigt?
– Energimærke på et hus er et dokument, der kan bruges til at informere om boligens energiforbrug samt hvor energieffektivt boligen fungerer.

Hvem har ansvaret for energimærke på ejerlejligheder?
– Ejerforeningen skal stille energimærkning til rådighed. Ejerforeningen har pligt til at stille et gyldig energimærke til rådighed for sælgeren. Ejer man en lejlighed, kan man derfor kræve, at ejerforeningen stiller en gyldig energimærkning til rådighed uden beregning, når lejligheden skal sælges.

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål