fbpx

Bestil et

 Huseftersyn af sommerhus

Få 2 boligrapporter af jeres sommerhus fra 6.895 kr. Læs mere her

Få tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af jeres sommerhus

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport på et sommerhus, men der er en række fordele ved at gøre det alligevel. Hvis du ønsker, at tegne en ejerskifteforsikring er det et krav, at der foreligger en tilstandsrapport og en el-rapport af sommerhuset. Rapporterne, som udarbejdes af en uvildig byggesagkyndig, er desuden med til at skabe tryghed for både køber og sælger i en handel af et sommerhus. En tilstandsrapport giver køber en uafhængig vurdering af sommerhusets stand, mens sælger ved at tegne en ejerskifteforsikring kan blive fritaget for det 10 årige sælgeransvar. 

Udfyld formularen og få tilsendt et tilbud på tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af dit sommerhus eller læs mere herunder.

Du kan læse mere om ejerskifteforsikring her: https://boligejer.dk/ejerskifteforsikring

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Forløb fra bestilling til modtagelse af rapport

i

Bestil rapporter

Bestil de rapporter, du skal bruge

Besøg af byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige kommer ud og besigtiger din bolig

Modtagelse af rapporter

Du modtager de bestilte rapporter inden for få dage
Z

Modtagelse af faktura

Du modtager en faktura for rapporterne

VÆRD AT VIDE OM HUSEFTERSYN AF SOMMERHUSE

Sommerhuse er særdeles populære, og hvis du overvejer at sætte dit sommerhus til salg, er det en god ide at få udarbejdet en tilstandsrapport. Et huseftersyn af sommerhus giver et overblik over boligens stand. Derudover er et huseftersyn af sommerhuset med at til at skabe sikkerhed og tryghed for dig som sælger men også for en kommende køber. 

Du kan læse mere om tilstandsrapporten og symboler her: https://boligstand.dk/tilstandsrapport/

 

Tilstandsrapport til sommerhus

Med en tilstandsrapport af sommerhus kan du tegne en ejerskifteforsikring og fritage dig selv for det 10 årige sælgeransvar, hvor du kan komme til at hæfte for skjulte fejl og mangler efter huset er solgt.  En tilstandsrapport af sommerhus giver dig og køber et overblik over boligens stand og eventuelle skader og mangler. Med en tilstandsrapport af sommerhuset skaber du et godt og trygt grundlag for et salg for begge parter.

El-rapport på sommerhus

Hvis du som sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, skal der foreligge en el-rapport på sommerhuset sammen med tilstandsrapporten. En el-rapport af sommerhus giver et overblik over, hvilken stand sommerhusets elinstallationer er i. Når vi udarbejder en el-rapport af sommerhus gennemgår vi sommerhuset elinstallationer samt el-tavle og udtager stikprøver fra boligens stikkontakter og lampeudtag.

Energimærke på sommerhus

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke på et sommerhus, men det kan give en vurdering af sommerhusets energimæssige tilstand, som er brugbar viden for både sælger og køber under et salg. Et energimærke på sommerhus kan ikke indberettes, som man normalt gør med ejerboliger. Hvis du ønsker et energimærke på dit sommerhus, kan vi udarbejde en kladderapport, som giver et godt overblik over sommerhusets energimæssige tilstand ved et salg.

Priser på huseftersyn af sommerhus

Prisen på et huseftersyn af sommerhus afhænger af, hvor mange rapporter du vil have udarbejdet samt boligens størrelse. Du kan få et overblik over vores priser på huseftersyn af sommerhus på vores prisliste. Send os gerne en forespørgsel ved at udfylde formularen eller kontakt os telefonisk, så udarbejder vi et konkret tilbud på huseftersyn af dit sommerhus.

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål