fbpx

Bestil et

ENERGIMÆRKNING AF ERHVERVS- OG ETAGEEJENDOM

Få energimærke af jeres erhvervsbygning fra 4720 kr + moms. Læs mere her

FÅ ENERGIMÆRKNING AF DIN ERHVERVS- OG ETAGEEJENDOM

Når du skal sælge en erhvervs- eller etageejendom, skal du bruge et energimærke. Du skal derimod ikke bruge en tilstandsrapport, da du ikke kan tegne en ejerskifteforsikring på erhvervs- og etageejendomme. Hvis du alligevel gerne vil have et godt overblik over dine erhvervs- og etageejendommes tilstand, kan vi udarbejde en byggeteknisk rapport. Sammen med et energimærke kan en byggeteknisk rapport skabe overblik og tryghed for både dig som sælger og køber ved et salg af din erhvervs- og etageejendom. 

Udfyld vores formular eller kontakt os telefonisk, så udarbejder vi et tilbud på energimærkning og eventuel byggeteknisk rapport af din erhvervs- og etageejendom. 

Se vores priser på energimærkning af erhvervs- og etageejendomme her 

Prisliste

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Forløb fra bestilling til modtagelse af rapport

i

Bestil rapporter

Bestil de rapporter, du skal bruge

Besøg af byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige kommer ud og besigtiger din bolig

Modtagelse af rapporter

Du modtager de bestilte rapporter inden for få dage
Z

Modtagelse af faktura

Du modtager en faktura for rapporterne

VÆRD AT VIDE OM ENERGIMÆRKNING AF ERHVERVS- OG ETAGEEJENDOM

Når du skal sælge eller udleje en erhvervs- eller etageejendom, er det lovpligtigt, at du får udarbejdet et energimærke på hele ejendommen. Vi energimærker hele din ejendom, hvorefter du modtager en rapport, der giver dig et overblik over hele din ejendoms energimæssige tilstand. Energimærkningsrapporten giver desuden indblik i, hvilke energimæssige forbedringer der kan være til gavn at udføre samt hvornår og til hvilken pris. 

Du kan læse mere symbolerne i energimærkningsrapporten her:

Energimærke

 

Fordele ved energimærkning af erhvervs- og etageejendom

Udover at det er lovpligtigt at få udarbejdet et energimærke af din erhvervs- og etageejendom i forbindelse med salg og udlejning, er der også en række fordele for dig. Rapporten giver dig blandt andet indblik i, hvilke forbedringer du med fordel kan udføre for at forbedre ejendommens energimæssige tilstand og mindske dine udgifter til energi og varme. 

Energimærkets gyldighed

Et energimærke af en erhvervs- eller etageejendom er gyldigt i 10 år, hvorefter det skal fornyes, hvis ejendommen skal sælges eller udlejes. Hvis du i perioden foretager energiforbedringer og energirenovering af ejendommen, er det en god ide at få udarbejdet et nyt energimærke. Dine renoveringer og forbedringer kan have betydning for ejendommens energiforbrug og dermed for, hvilket energimærke bygningen skal have.

Tilstandsrapport af erhvervs- og etageejendom

Man kan ikke udarbejde en tilstandsrapport på erhvervs- og etageejendomme i samme forstand som med f.eks. parcelhuse. Vi tilbyder derimod at lave en byggeteknisk rapport, som i sin opbygning minder meget om tilstandsrapporten. Den byggetekniske rapport giver dig og en kommende køber et godt overblik over erhvervs- og etageejendommens tilstand samt eventuelle mangler og skader. Hvis du ønsker en byggetekniske rapport, så kontakt os ved at udfylde formularen eller telefonisk, så udarbejder vi et tilbud til dig.

Skalaen for energimærker

Når vi beregner et energimærke for en erhvervs- og etageejendom, gør vi det ud fra en fastlagt skala. Energiklasserne på skalaen går fra A-2020 til G, hvor A-2020 er det mest energieffektive, og G er det mindst effektive. Kravene til energiforbrug ændre sig løbende, og derfor vil nyere ejendomme som oftest også blive energimærket bedre end ældre erhvervs- og etageejendomme. 

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål