fbpx

Bestil et

 Huseftersyn af dødsbo

Få 3 boligrapporter af dødsboet fra 7.495 kr. Læs mere her

Få tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af et dødsbo

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport på et dødsbo. Hvis du som arving skal sælge et døsbo, er det en god ide at få udarbejdet et huseftersyn, som kan give køber de nødvendige oplysninger om husets stand.  Hvis du ønsker, at tegne en ejerskifteforsikring er det et krav, at der foreligger en tilstandsrapport og en el-rapport af dødsboet. Rapporterne, som udarbejdes af en uvildig byggesagkyndig, er desuden med til at skabe tryghed for både køber og sælger i en handel af et dødsbo. En tilstandsrapport giver køber en uafhængig vurdering af husets stand, mens sælger ved at tegne en ejerskifteforsikring kan blive fritaget for det 10 årige sælgeransvar. 

Udfyld formularen og få tilsendt et tilbud på tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af døsboet eller læs mere herunder.

Du kan læse mere om ejerskifteforsikring her: https://boligejer.dk/ejerskifteforsikring

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Forløb fra bestilling til modtagelse af rapport

i

Bestil rapporter

Bestil de rapporter, du skal bruge

Besøg af byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige kommer ud og besigtiger din bolig

Modtagelse af rapporter

Du modtager de bestilte rapporter inden for få dage
Z

Modtagelse af faktura

Du modtager en faktura for rapporterne

VÆRD AT VIDE OM HUSEFTERSYN AF DØDSBO

Med en tilstandsrapport af et dødsbo kan du tegne en ejerskifteforsikring og fritage dig selv for det 10 årige sælgeransvar, hvor du kan komme til at hæfte for skjulte fejl og mangler efter huset er solgt.  En tilstandsrapport af parcelhus giver dig og køber et overblik over boligens stand og eventuelle skader og mangler. Med en tilstandsrapport af dødsboet skaber du et godt og trygt grundlag for et salg for begge parter.

 

Tilstandsrapport på dødsbo

Et huseftersyn af et dødsbo giver et overblik over boligens stand. Tilstandsrapporten af døsdboet giver et billede og overblik over eventuelle skader, fejl og mangler i parcelhuset. Tilstandsrapporten af dødsboet omfatter dog ikke skader i forbindelse med naturlig ælde, slid og byggetekniske problemer af parcelhuset.Når vi udarbejder en tilstandsrapport i dødsbo undersøger vi blandt andet:

  • taget og tagrender
  • vinduer og døre
  • murværk
  • indvendige vægge,døre og vinduer
  • loftsrummet
  • gulvbelægning i blandt andet køkken og bad

De evt. skader som vores bygningssagkyndig finder i dødsboet, bliver beskrevet og bedømt med en farve. Det kan være en fordel for en køber, at der findes en tilstandsrapport ved køb af dødsboet, så køberen har en uafhængig vurdering af husets tilstand.

Du kan læse mere om tilstandsrapporten og symboler her

Tilstandsrapport

El-rapport på dødsbo

Hvis du som sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, skal der foreligge en el-rapport på dødsboet sammen med tilstandsrapporten. En el-rapport af dødsboet giver et overblik over, hvilken stand parcelhusets elinstallationer er i. Når vi udarbejder en el-rapport af parcelhus gennemgår vi  elinstallationer samt el-tavle og udtager stikprøver fra boligens stikkontakter og lampeudtag.

Energimærke på dødsbo

Ved salg af dødsbo over 60 kvadratmeter, er det lovpligtigt, at der foreligger et gyldigt energimærke af parcelhuset. Et energimærke er gyldigt i 10 år. Sælger har ansvaret for, at køber får udleveret energimærket. hvis salget sker via ejendomsmælger,  skal sælger fremligge et gyldigt energimærke til ejendomsmælgeren, inden dødsboet sættes til salg. Når vi udarbejder et energimærke af parcelhuset, gennemgår vores energikonsulent husets energitilstand, og indplacerer det på en skala fra A til G. Energimærket indeholder desuden en beskrivelse af mulighederne for at spare på energien.

 

Priser på huseftersyn af dødsbo

Prisen på et huseftersyn af dødsbo afhænger af, hvor mange rapporter du vil have udarbejdet samt boligens størrelse. Du kan få et overblik over vores priser på huseftersyn af dødsbo på vores prisliste. Send os gerne en forespørgsel ved at udfylde formularen eller kontakt os telefonisk, så udarbejder vi et konkret tilbud på huseftersyn af dit hus.

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål