fbpx

Bestil et

 Huseftersyn af ejerlejlighed

Få 3 boligrapporter af jeres ejerlejlighed fra 7.495 kr. Læs mere her

Få tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af jeres ejerlejlighed

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport på en ejerlejlighed, men der er en række fordele ved at gøre det alligevel. Hvis du ønsker, at tegne en ejerskifteforsikring er det et krav, at der foreligger en tilstandsrapport og en el-rapport af ejerlejligheden. Rapporterne, som udarbejdes af en uvildig byggesagkyndig, er desuden med til at skabe tryghed for både køber og sælger i en handel. En tilstandsrapport giver køber en uafhængig vurdering af ejerlejlighedens stand, mens sælger ved at tegne en ejerskifteforsikring kan blive fritaget for det 10 årige sælgeransvar. 

Udfyld formularen og få tilsendt et tilbud på tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af din ejerlejlighed eller læs mere herunder.

Du kan læse mere om ejerskifteforsikring her: https://boligejer.dk/ejerskifteforsikring

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Forløb fra bestilling til modtagelse af rapport

i

Bestil rapporter

Bestil de rapporter, du skal bruge

Besøg af byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige kommer ud og besigtiger din bolig

Modtagelse af rapporter

Du modtager de bestilte rapporter inden for få dage
Z

Modtagelse af faktura

Du modtager en faktura for rapporterne

VÆRD AT VIDE OM HUSEFTERSYN AF EJERLEJLIGHED

 

Ved salg af ejerlejlighed skal der udfærdiges 2 tilstandsrapporter – en for selve ejerlejligheden og en for fællesdelen. Med en tilstandsrapport af din ejerlejlighed kan du tegne en ejerskifteforsikring og fritage dig selv for det 10 årige sælgeransvar, hvor du kan komme til at hæfte for skjulte fejl og mangler efter ejerlejligheden er solgt.

 

Tilstandsrapport på ejerlejlighed

Et huseftersyn af ejerlejlighed giver et overblik over boligens stand. Tilstandsrapporten af ejerlejligheden giver et billede og overblik over eventuelle skader, fejl og mangler.  Tilstandsrapporten omfatter dog ikke skader i forbindelse med naturlig ælde, slid og byggetekniske problemer af ejendommen.

BEMÆRK: For ejerlejligheder skal der laves to tilstandsrapporter: En for den pågældende ejerlejlighed og én for det bygningsmæssige fælleseje.

De evt. skader som vores bygningssagkyndig finder i ejerlejligheden, bliver beskrevet og bedømt med en farve. Derudover er et huseftersyn af ejerlejligheden med at til at skabe sikkerhed og tryghed for dig som sælger men også for en kommende køber. 

Du kan læse mere om tilstandsrapporten og symboler her

Tilstandsrapport

El-rapport på ejerlejlighed

Hvis du som sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, skal der foreligge en el-rapport på ejerlejligheden sammen med tilstandsrapporten.

BEMÆRK: For ejerlejligheder skal der laves to EL-rapporter: En for den pågældende ejerlejlighed og én for det bygningsmæssige fælleseje.

En el-rapport af ejerlejligheden giver et overblik over, hvilken stand elinstallationerne er i. Når vi udarbejder en el-rapport af ejerlejlighed gennemgår vi  elinstallationer samt el-tavle og udtager stikprøver fra boligens stikkontakter og lampeudtag.

Energimærke på ejerlejlighed

Ved salg af ejerlejlighed, er det lovpligtigt, at der foreligger et gyldigt energimærke typisk på hele ejendommen. Et energimærke er gyldigt i 10 år. Sælger har ansvaret for, at køber får udleveret energimærket. hvis salget sker via ejendomsmælger,  skal sælger fremligge et gyldigt energimærke til ejendomsmælgeren, inden ejerlejligheden sættes til salg. Når vi udarbejder et energimærke, gennemgår vores energikonsulent hele ejendommens energitilstand, og indplacerer ejendommen på en skala fra A til G. Energimærket indeholder desuden en beskrivelse af mulighederne for at spare på energien.

 

Priser på huseftersyn af ejerlejlighed

Prisen på et huseftersyn af ejerlejlig afhænger af, hvor mange rapporter du vil have udarbejdet samt boligens størrelse. Du kan få et overblik over vores priser på huseftersyn af ejerlejlighed på vores prisliste. Send os gerne en forespørgsel ved at udfylde formularen eller kontakt os telefonisk, så udarbejder vi et konkret tilbud på huseftersyn af din ejerlejlighed.

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål