fbpx

Bestil et

 Huseftersyn af landejendom

Få 3 boligrapporter af jeres landejendom fra 7.495 kr. Læs mere her

Få tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af jeres landejendom

Det er ikke lovpligtigt at få udarbejdet en tilstandsrapport på en landejendom, men der er en række fordele ved at gøre det alligevel. Hvis du ønsker, at tegne en ejerskifteforsikring er det et krav, at der foreligger en tilstandsrapport og en el-rapport på landejendommen. Rapporterne, som udarbejdes af en uvildig byggesagkyndig, er desuden med til at skabe tryghed for både køber og sælger i en handel af en landejendom. En tilstandsrapport giver køber en uafhængig vurdering af ejendommens stand, mens sælger ved at tegne en ejerskifteforsikring kan blive fritaget for det 10 årige sælgeransvar. Bemærk at landbrugspligten skal ophæves for at der kan tegnes ejerskifteforsikring.

Udfyld formularen og få tilsendt et tilbud på tilstandsrapport, energimærkning og el-rapport af din landejendom eller læs mere herunder.

Du kan læse mere om ejerskifteforsikring her: https://boligejer.dk/ejerskifteforsikring

Send gerne en forespørgsel, og vi kontakter dig hurtigst muligt
Bliv kontaktet

Det drejer sig om

Kontaktoplysninger

Beliggenhed

Forløb fra bestilling til modtagelse af rapport

i

Bestil rapporter

Bestil de rapporter, du skal bruge

Besøg af byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige kommer ud og besigtiger din bolig

Modtagelse af rapporter

Du modtager de bestilte rapporter inden for få dage
Z

Modtagelse af faktura

Du modtager en faktura for rapporterne

VÆRD AT VIDE OM HUSEFTERSYN AF LANDEJENDOMME

Med en tilstandsrapport ogf en EL-rapport af landejendommen kan du tegne en ejerskifteforsikring og fritage dig selv for det 10 årige sælgeransvar, hvor du kan komme til at hæfte for skjulte fejl og mangler efter huset er solgt.  En tilstandsrapport af landejendommen giver dig og køber et overblik over boligens stand og eventuelle skader og mangler. Med en tilstandsrapport af landejendommen skaber du et godt og trygt grundlag for et salg for begge parter.

 

Tilstandsrapport på parcelhus

Et huseftersyn af en landejendom giver et overblik over boligens stand. Tilstandsrapporten giver et billede og overblik over eventuelle skader, fejl og mangler i landejendommen. Tilstandsrapporten af landejendommen omfatter dog ikke skader i forbindelse med naturlig ælde, slid og byggetekniske problemer. Når vi udarbejder en tilstandsrapport på landejendomme undersøger vi blandt andet:

  • taget og tagrender
  • vinduer og døre
  • murværk
  • indvendige vægge,døre og vinduer
  • loftsrummet
  • gulvbelægning i blandt andet køkken og bad

De evt. skader som vores bygningssagkyndig finder, bliver beskrevet og bedømt med en farve.Derudover er et huseftersyn af landejendommen med at til at skabe sikkerhed og tryghed for dig som sælger men også for en kommende køber. 

Bemærk: landbrugspligten skal være ophævet for at ejendommen kan omfattes af huseftersynsordningen

Du kan læse mere om tilstandsrapporten og symboler her

Tilstandsrapport

El-rapport på Landejendomme

Hvis du som sælger ønsker at tegne en ejerskifteforsikring, skal der foreligge en el-rapport på landejendommen sammen med tilstandsrapporten. En el-rapport af landejendommen giver et overblik over, hvilken stand landejendommens elinstallationer er i. Når vi udarbejder en el-rapport gennemgår vi landejendommens elinstallationer samt el-tavle og udtager stikprøver fra boligens stikkontakter og lampeudtag.

Energimærke på Landejendomme

Ved salg af landejendomme over 60 kvadratmeter, er det lovpligtigt, at der foreligger et gyldigt energimærke. Et energimærke er gyldigt i 10 år. Sælger har ansvaret for, at køber får udleveret energimærket. hvis salget sker via ejendomsmælger,  skal sælger fremligge et gyldigt energimærke til ejendomsmælgeren, inden landejendommen sættes til salg. Når vi udarbejder et energimærke af landejendommen, gennemgår vores energikonsulent boligens energitilstand, og indplacerer parcelhuset på en skala fra A til G. Energimærket indeholder desuden en beskrivelse af mulighederne for at spare på energien.

 

Priser på huseftersyn af Landejendomme

Prisen på et huseftersyn af landejendomme afhænger af, hvor mange rapporter du vil have udarbejdet samt boligens størrelse. Du kan få et overblik over vores priser på huseftersyn af landejendomme på vores prisliste. Send os gerne en forespørgsel ved at udfylde formularen eller kontakt os telefonisk, så udarbejder vi et konkret tilbud på huseftersyn af din landejendom.

SERVICES

VI TILBYDER

Tilstandsrapport

Få afdækket din boligs tilstand af en bygningssagkyndig, inden du vælger at sælge

Energimærke

Vi tjekker din boligs energimæssige tilstand og giver forslag til forbedringer

El-eftersyn

Vores elektrikere gennemgår din boligs synlige elinstallationer, så du slipper for overraskelser

Prisliste

Få et overblik over, hvad vi kan hjælpe dig med, når du skal sælge din bolig

Kontakt

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning for dig og afklare dine spørgsmål